Ingredients
ส่วนผสมน้ำชุบกุ้งเผา (น้ำพริกกุ้งเผา)
-
Shrimp Paste 90.0 g
-
พริกขี้หนู 30.0 g
-
Shallots, thinly sliced 70.0 g
-
Sugar 20.0 g
-
Prawn 50.0 g
ส่วนผสมเบสซอสผัด หมัก ย่าง
-
Garlic 120.0 g
-
Sugar 120.0 g
ส่วนผสมข้าวผัดคั่วกลิ้งเนื้อปู พร้อมน้ำชุบกุ้งเผาผักเหนาะ
-
Vegetable Oil for Stir-Frying 60.0 g
-
Chilli Curry 120.0 g
-
Shallots, thinly sliced 40.0 g
-
Lemongrass, finely julienned 40.0 g
-
Sliced Kaffir Lime Leaves 2.0 g
-
Rice 500.0 g
-
Sato Seeds 20.0 g
-
Crabmeat 80.0 g
-
Pepper 20.0 g
-
เบสซอสหมัก 70.0 g
-
Coconut sugar 60.0 g
-
Sato Seeds 20.0 g
-
Tumeric 20.0 g
-
Coconut sugar 50.0 g
-
Coconut sugar 20.0 g