Ingredients
ขั้นตอนการทำซอสมะขามสูตรสำเร็จ
-
Fish sauce 150.0 g
-
Coconut Sugar 350.0 g
ขั้นตอนการทำซอสผัดแบบมีน้ำปลาสูตรสำเร็จ
-
Fish sauce 185.0 g
-
Garlic 60.0 g
-
Sugar 150.0 g
Making the dish
-
Pork Chop 12.0 piece
-
‘Hung Lay’ Curry Paste 80.0 g
-
‘Hung Lay’ Powder 4.0 tsp
-
Vegetable Oil 8.0 tbsp
-
Tamarind Pre-Mixed Sauce 3.0 tbsp
-
Fried Pre-Mixed with Fish Sauce 2.0 tbsp
-
Red Onion 120.0 g
-
Ginger root, cut into thin strips 20.0 g
-
Garlic 60.0 g
-
Roasted Peanuts 40.0 g
-
Sticky Rice 600.0 g
-
Clear Soup 400.0 g
-
Egg 4.0 eggs