Ingredients
ขั้นตอนการทำซอสเชอโมลา
-
Fresh coriander Leaves 30.0 g
-
Parsley 15.0 g
-
Chicken Breast 100.0 g
-
Garlic 15.0 g
-
Cumin 1.0 g
-
Chicken Breast 1.0 g
ขั้นตอนการทำไก่ย่างเชอโมลา
-
Chicken Breast 480.0 g
-
Cumin 2.0 g
-
Chicken Breast 40.0 g
-
Ground Black Pepper 1.0 g
-
Garlic 160.0 g
ขั้นตอนการทำสลัดควินัว
-
Corn in diangonal 80.0 g
-
Shallots 10.0 g
-
Tomato 40.0 g
-
ผักชี 1.0 g
-
Ground Black Pepper 1.0 g
ขั้นตอนการทำน้ำสลัดโยเกิร์ตมิ้นท์
-
Natural Flavoured Yoghurt 75.0 g
-
Garlic 7.5 g
-
Kitchen mint 2.5 g
-
Ground Black Pepper 0.25 g