Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

+

ขั้นตอนการทำคอหมูย่าง

  • Pork neck 400.0 g
  • Honey 10.0 g
  • Oyster Sauce 10.0 g
  • Seasoning Sauce 20.0 g
  • Dark Soy Sauce 5.0 g
  • White Pepper 5.0 g
  • Condensed Milk 60.0 g

ขั้นตอนการทำตำเส้นเล็กปลาร้าคอหมูย่าง

  • Thin Noodles 80.0 g
  • Chilli, dried 5.0 g
  • Jinda chili 5.0 g
  • Garlic 6.0 g
  • Palm sugar 40.0 g
  • Fish sauce 10.0 g
  • Fermented Fish Sauce 20.0 g
  • Cherry Tomatoes 20.0 g
  • Purple Egg Plant 10.0 g
  • Bitter eggplant 10.0 g
  • Parsley 10.0 g
  1. ขั้นตอนการทำคอหมูย่าง

  2. ขั้นตอนการทำตำเส้นเล็กปลาร้าคอหมูย่าง

Home
Menu
Products
Cart
Recipes