Menu
Loyalty points

I work in ...

Continue

Content is being adapted
based on your type of business

+

ขั้นตอนการทำนำเมี่ยง

  • Coconut Sugar 300.0 g
  • Fish sauce 50.0 g
  • Clean Water 50.0 g
  • Dried Shrimp, ground 7.0 g
  • Roasted Coconut 20.0 g
  • Shrimp Paste 5.0 g
  • Ginger 20.0 g
  • Galangal 5.0 g
  • Lemongrass 15.0 g

ขั้นตอนการทำ...

  • sea ​​bass meat 480.0 g
  • Ground Black Pepper 0.5 g
  • cold clean water 200.0 g
  • Oil for frying 60.0 g
  • Ginger 3.0 g
  • Lemon 60.0 g
  • Shallots 40.0 g
  • Garden bird's eye chilli 20.0 g
  • Roasted Coconut 80.0 g
  • Cashew Nuts, fried 16.0 g
  • Chaplu leaves
  1. ขั้นตอนการทำนำเมี่ยง

  2. ขั้นตอนการทำ...

  3. Step 3

Home
Menu
Products
Cart
Recipes